Menü Bezárás

Rólam

Harangozó Róbertné Marika vagyok és gyógyító kristály ékszerek gyártásával foglalkozom, amiket általában angyali sugallatra készítek.

Ez a történet messzire nyúlik vissza. Sajnálatos, szomorú esemény indított el, méghozzá édesapám halála. Tudom mindenki szereti a szüleit, de nekem az édesapám példaképként is szerepelt az életemben, mint ember is és mint egy nagyon kreatív ember. Nem fért bele az akkori gondolataimba, hogy egy ember aki a mindennapi csodák részesévé tett, egyik pillanatban még itt van, a következőben már nincs.

Ekkor elkezdtem sokat olvasni arról hova is kerülhetett, mert az éreztem, hogy csak így nem tűnhet el. Ez a szomorú tény indított el az spiritualitás útján, ami némi vigaszt nyújtott számomra.

Mindig is voltak meglepő megérzéseim, sokszor láttam, éreztem mi fog történni és tudtam, hogy ez az én utam.

Utána elvégeztem angyal tanfolyamot, parapszichológiai képzésen is részt vettem, Reiki I-II, Angyalkommunikációt, agykontroll tanfolyamból több félét is, többek között az Ultra gyógyító részét is, ezek mellett még nagyon sok előadáson is részt vettem.Ezekben az időkben gyűjtöttem magamba az információkat, amiket még tudattalanul tettem, mintegy előkészülvén a jövőbeni életemhez.

Amikor nyugdíjba mentem, akkor jött el az én időm, addig becsülettel felneveltem három gyermekemet igazából egy átlagos családanya voltam.
Eljött az idő, hogy már elsősorban magam kedvére éljek, és akkor jöttek a rúnák, mondhatom bármerre néztem, vagy talán még a vízcsapból is azok folytak nálam, éreztem feladatom van velük.

Először is jóslásra használtam, de egyre erősebb lett az égi vezetés és akkor talizmánokat készítettem, hogy jobbá tehessem az emberek életét velük.
Innen számomra egyenes út volt a kristályok ismerete, szeretete, gondoltam meg kell ismertetni sok emberrel ezt a segítséget is, ezért egy csodálatos ásványszakértő ember segítségével és tanácsait követve, elkezdtem ásvány börzékre járni.

Egyre többen ismertek meg és egyre többen használták a rúnáimat, a csodás visszajelzések vittek egy előbbre és előbbre, az angyali útmutatás is egyre erőteljesebb lett. Ezek után készültem kristály rezgés szerinti karkötőim, különböző életterületre, amik megint nagy segítségül szolgáltak másoknak. Utána került képbe az angyalok által a Grabovoj számsorok, amikről tudni kell, hogy eredendően is angyali sugallatra kerültek Grabovojhoz. Elmerültem bennük, mert nekem azt mondták az angyalok tegyük kristályra a számsorokat, én úgy találtam ki, hogy belegravíroztam a megfelelő rezgésű kristályok gyöngyeibe és még egy kis agykontroll technikával is erősebbé tettem.

Aztán jöttek a gondolatok, hogy angyalok, arkangyalok, szentek karkötőket készítsek morze ábc-vel kirakva a neveiket és a rájuk jellemző színvilágba, ami sokkal közvetlenebb kapcsolatot idéz elő ember és az angyali világ között.

Azoknak is tudom ajánlani az ékszereimet, akik különböző betegségekkel küszködnek, nekik egyénre, illetve betegségeket gyógyító kristályokból készítek karkötőket.

Amit fontos tudni, hogy ez csak kiegészítés, segítség az orvosi kezelés mellett.
Köszönöm, hogy végig olvasták, hogy is lett belőlem egy boldog ember, mert azt csinálhatom amit szeretek.

Boldog, egészséges napokat kívánok: Harangozó Marika